obey-robots.txt
Welkom op Kabel Gebruikers Groep
Kabel internet experts support forum. Hulp bij vragen, klachten, storingen, modems, snelheid en internet problemen. Crew en leden helpen u graag.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Forse prijsverlaging van FOX Sports bij SKV.

« Ga naar bericht

Forse prijsverlaging van FOX Sports bij SKV. Zeer concurrerende aanbieding Aanbieding voetbal FOX Sports live bij SKV in VeendamGoed nieuws voor Veendammer liefhebbers van voetbal. Zij kunnen oo...

  SKV - Nieuws « Meer onderwerpen
: 3102
: 1
Wouter
24 augustus 2016

BBC First bij SKV

« Ga naar bericht

SKV uit Veendam heeft BBC First in HD kwaliteit toegevoegd aan het digitale televisiepakket. De zender is te vinden op kanaal 47 in het digitale basispakket. De zender van de BBC die gericht is ...

  SKV - Nieuws « Meer onderwerpen
: 1669
: 1
CableGuy
01 juni 2016

Kabeltelevisie Pijnacker introduceert gratis TV-app

« Ga naar bericht

Stichting Kabeltelevisie Pijnacker heeft de ‘SKP TV-app’ geïntroduceerd, een app voor live televisie op tablet en smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en gratis te gebruiken door alle SK...

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 4767
: 1
CableGuy
30 januari 2015

Kabelinternet van IAE

« Ga naar bericht

http://www.bart.nl/ http://www.iae.nl/ http://www.claranet.nl/ Kabel Internet via IAE!, alléén voor inwoners van Aalst en Waalre!! Abonnementen: Light: 512 - 128 Kb/s € 20,29 per m...

  IAE Aalst en Waalre « Meer onderwerpen
: 7447
: 1
CableGuy
19 februari 2013

Stichting Kabelnet Veendam (SKV)

« Ga naar bericht

http://helpdesk.netvisit.nl/start http://www.kabelnetveendam.nl/ QuoteDe Stichting Kabelnet Veendam is reeds vanaf 1988 actief. Het doel van de zelfstandige stichting is de exploitatie van een ...

  SKV - Nieuws « Meer onderwerpen
: 4751
: 1
CableGuy
19 februari 2013

Zender van de maand Oktober 192TV

« Ga naar bericht

192TV zender van de maand De periode 1960-1974 was een belangrijk tijdperk in de popmuziek. De zender van de maand oktober 192TV neemt u mee terug in de tijd met clipjes en tv-optredens van de gro...

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 4933
: 1
pieterzegwaard
07 oktober 2012

Storing en onderhoud

« Ga naar bericht

Hier komen de actuele storingen en onderhoud werkzaamheden aan tv internet en telefonie.

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 4767
: 1
pieterzegwaard
07 oktober 2012

SKP 3in1

« Ga naar bericht

Per oktober introduceert SKP een 3in1-pakket met digitale televisie, internet en telefonie. Haarscherp beeld, supersnel internet en voordelig bellen al vanaf € 39,- per maand voor 20 Mb internet....

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 5307
: 1
CableGuy
07 oktober 2012
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
Kabel Gebruikers Groep
BBcode: 
Kabel Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
DELTA verbindt senioren met de digitale wereld

27 september 2016

Na de succesvolle pilot `Heel Zeeland digivaardig´ start DELTA vanaf donderdag 29 september met het verder uitrollen van het concept. Samen met Zeeuwse partners worden senioren door basisschoolleerlingen in vijf weken tijd wegwijs gemaakt in de digitale wereld. DELTA vindt het vanuit maatschappelijk oogpunt belangrijk om Zeeuwen te verbinden met de `digitale samenleving´.

Digivaardig

Zorg op afstandIn het afgelopen voorjaar zijn zeventig cursisten op vier basisscholen `digivaardig´ geworden. Samen met de bibliotheek Oosterschelde en een digiconsulente, maken basisschoolleerlingen de cursisten aan de hand van praktijk en theorie opdrachten wegwijs op de digitale snelweg. Terug in de schoolbanken hebben de cursisten in vijf weken tijd de basisprincipes van het gebruik van een tablet geleerd.

Zeeuwse samenleving

De samenwerking en de onderlinge interactie tussen de scholieren en cursisten is als zeer waardevol ervaren. Met dit project biedt DELTA senioren de mogelijkheid om ook digitaal verbonden te zijn met hun directe omgeving. Daarnaast leren scholieren hoe ze informatie over brengen op anderen en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden. Het project `heel Zeeland digivaardig´ levert daarmee een directe bijdrage aan een digitale Zeeuwse samenleving. De bredere uitrol in Zeeland start donderdag 29 september.

Bron: DELTA
Bron: NLkabel
Werkgeversorganisaties pleiten voor digitale kwantumsprong

26 september 2016

Nederland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur en een succesvolle ICT-sector, maar dreigt zijn internationale voorsprong te verliezen omdat economie en samenleving onvoldoende snel digitaliseren. Dat stellen VNO-NCW en MKB-Nederland in hun rapport `Investeren in een digitale kwantumsprong´. De werkgeversorganisaties roepen een volgend kabinet op om krachtig te investeren in digitale toepassingen en te zorgen voor de benodigde randvoorwaarden.

rapport-digitale-kwantumsprongVNO-NCW en MKB-Nederland stellen drie lijnen voor om de komende kabinetsperiode een `digitale kwantumsprong´ te maken. Ze pleiten voor publiek-private digitaliseringsprogramma´s in zes maatschappelijke domeinen: gezondheid, mobiliteit, zakelijke diensten, energie, industrie en steden. Daarnaast roepen ze op tot meer ondersteuning voor digitalisering in het mkb en het verder stimuleren van de topsectoren. De digitaliseringsplannen maken onderdeel uit van NL Next Level, de toekomstvisie en investeringsagenda van het bedrijfsleven die ervoor moet zorgen dat ons land op alle fronten tot de wereldtop blijft behoren.

Onvoldoende voortgang

De Nederlandse economie heeft de afgelopen 25 jaar volop geprofiteerd van de digitalisering: 50% van de productiviteitsgroei was een direct gevolg van digitale technologie. En 36% van de totale economische groei in Nederland was er aan gerelateerd. In internationale vergelijkingen behaalt Nederland topscores op het gebied van digitale infrastructuur, hoogstaand ICT-onderzoek en een hoog opgeleide, digitaal vaardige bevolking. Diverse onderzoeken waarschuwen echter ook dat deze leidende positie in gevaar dreigt te komen omdat onvoldoende voortgang wordt geboekt bij het realiseren van groei en banen.

Ingrijpende transitie biedt kansen

Niet alleen loopt technologie steeds verder voor op de dagelijkse realiteit, ook de snelheid en de impact van digitalisering worden nog vaak onderschat. Processen, producten en diensten veranderen radicaal en in zeer hoog tempo. Bedrijven en hele sectoren staan daarmee voor een ingrijpende transitie. Deze transitie biedt tegelijkertijd volop kansen voor efficiëntieverbetering, internationale expansie en maatschappelijke welvaartsverhoging in eigen land.

Maatschappelijke uitdagingen

De volgende digitaliseringsgolf biedt bovendien de middelen om grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Denk aan toegang tot en verbetering van zorg, drastische vermindering van CO2-uitstoot en leefbare megasteden. Het aanjagen van deze transitie vraagt een gezamenlijk leiderschap van overheid en bedrijfsleven, aldus de werkgeversorganisaties.

Groei faciliteren

Bedrijven moeten digitalisering gaan beschouwen als strategische investering. Hierin willen VNO-NCW en MBK-Nederland een voortrekkersrol nemen. Een digitale transitie is echter alleen mogelijk wanneer ook de overheid gelijktijdig maatregelen neemt om een onbelemmerde groei te faciliteren. Er moet voldoende talent beschikbaar zijn, er is aandacht nodig voor cybersecurity en er zijn heldere kaders nodig voor de data-economie. Ook de open beschikbaarheid van gedigitaliseerde overheidsdata vormt een belangrijke randvoorwaarde, aldus de werkgevers.

Investeren in de digitale economie

Om dit transitieprogramma mede te financieren, vragen de werkgevers om de baten van de aankomende frequentie-veilingen te herinvesteren in de digitale economie. Een investering die zichzelf door economische groei en verhoogde welvaart meer dan terug verdient, stellen ze.
Bron: NLkabel
FILM.NL nieuwe zoekmachine voor films en series

22 september 2016

FILM.NL is de naam van een nieuw online platform dat consumenten naar alle beschikbare content van films en series gidst. Vanuit de gehele sector hebben de verschillende contentaanbieders gezamenlijk het initiatief genomen om dit platform te ontwikkelen. Jaap Bruijnen kondigde namens de filmsector vandaag op het Nederlands Film Festival in Utrecht de komst van de nieuwe tool aan. NLkabel reageert enthousiast op het nieuwe platform dat eind oktober van start gaat.

FILM.NL is een zoekmachine die de consument veilig en snel naar alle legaal beschikbare series en films van de verschillende contentaanbieders brengt. FILM.NL is een gratis service en bestaat uit een app en een website.

Legale content

film.nl logoJaap Bruijnen, directeur FDN: "FILM.NL is tot stand gekomen vanuit de gezamenlijke aanbieders van legale content. Er is lang aan gewerkt en is het antwoord op de vraag van consumenten om helderheid te scheppen in het ruime aanbod van de vele verschillende aanbieders van films en series." Gezamenlijk wordt een grote introductiecampagne neergezet met bekende ambassadeurs om de consument met deze nieuwe tool kennis te laten maken.

Gezamenlijke aanpak

NLkabel reageert enthousiast op het nieuwe platform. Het betreft een gezamenlijke aanpak van producenten, rechthebbenden, omroepen, en de kabel- en telecomindustrie, waaronder VoD platforms en TV distributeurs. Aanbieders van legale content doen mee en hebben een belang hierbij. Mathieu Andriessen, directeur NLkabel: `gidsen naar legale content is kansrijk, juist omdat Nederland voorop loopt op andere landen in de vele verschillende mogelijkheden om legaal series, films en tv-programma´s te kijken.´
Bron: NLkabel
data-full-width-responsive="true">