obey-robots.txt
Glasvezelprovider Jonaz komt naar Almere

17 november 2017

Jonaz breidt uit naar Almere. De glasvezelprovider start vanaf 2 december 2017 met de levering van internet via het glasvezelnetwerk. Jonaz is al actief in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland.

Met de uitbreiding naar Almere vergroot Jonaz haar dekkingsgebied in één klap met 60 procent. Jonaz investeert in haar netwerk om het bereik te vergroten. Met de komst van Almere is het dekkingsgebied van Jonaz veertien keer groter dan het moment van oprichting toen Jonaz alleen nog in Leusden actief was.

Glasvezeldekking

Jonaz sloot in juli van dit jaar de 1000ste klant aan op glasvezelinternet. De jonge provider doet het vooral goed bij de kritische consument. De stap van Jonaz naar Almere, de grootste stad van Flevoland, ligt voor de hand, aldus Wilem-JanTanis, directeur van Jonaz. "Het is een mooi vervolg op het succes van Jonaz in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland. Het is niet vreemd dat we juist Almere hebben gekozen, aangezien dit de stad is met de grootste glasvezeldekking van Nederland."

Snel en stabiel als basisvoorwaarde

Steeds meer consumenten kiezen voor glasvezel. "Glasvezel garandeert stabiliteit en snelheid," zegt Tanis. "Jonaz biedt zoveel snelheid dat je met het hele gezin tegelijk kunt downloaden, gamen, shoppen en streamen zonder dat de kwaliteit van je internetverbinding afneemt."

Jonaz biedt glasvezelinternet aan met een download- en uploadsnelheid van meer dan 500 Mb/s. "Tegenwoordig draait het steeds meer om internet." zegt Tanis. "En willen consumenten het internetpakket uitbreiden met televisie en/of vaste telefonie dan kan dat natuurlijk."

Jonaz zal in onderstaande stadsdelen leveren:dekkingsgebied jonaz almere

Almere Stad, postcodegebieden:
1311-1318, 1321, 1323-1326, 1328
Almere Buiten, postcodegebieden:
1333-1335, 1338-1339
Almere Haven, postcodegebieden:
1351-1359

Bron: Jonaz
Bron: NLkabel
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.