obey-robots.txt
14 December 2018, 06:49
Navigatie
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Kabel Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Nieuw boek over de digitale samenleving

15 november 2016

Deze week verschijnt NL Digitaal, een boek dat 50 essentiŽle zaken uit de digitale wereld tastbaar maakt. Alles wat iedereen zou moeten weten over bits en bytes! NLkabel werkte mee aan de totstandkoming van de publicatie.

NL Digitaal coverSmartphones en sociale media zijn ongekend populair bij jong en oud. Maar vrijwel geen enkele gebruiker weet iets over de wereld achter het touchscreen. Voor wie zich veilig, vertrouwd en vrij wil kunnen bewegen in onze digitale samenleving, is dit boek dan ook een absolute must. Het behandelt 50 essentiŽle zaken uit de digitale†wereld: alles wat iedereen zou moeten weten over bits en bytes.†Jongeren†gebruiken smartphones en sociale media intensief, maar hoe dat allemaal werkt, of wat de invloed ervan is op de maatschappij, kan ze weinig schelen. En dat terwijl informatietechnologie tegenwoordig een sleutelrol speelt in elk bedrijf en elke opleiding. Je kunt er maar beter wťl iets van weten, al was het maar voor je kansen op de arbeidsmarkt.†

"Om nog meer uit het web en apps te halen moet je†weten† wat er†allemaal†achter schuil gaat. Dit boek staat boordevol†nuttige inzichten en praktische tips!"

Ben Woldring, oprichter/directeur Bencom BV

50 onderwerpen uit de digitale wereld

NL Digitaal wil jonge mensen dat voorhouden, maar doet dat liever door ze te vermaken dan door met het vingertje te zwaaien. In het boek komen 50 essentiŽle zaken uit de digitale wereld aan bod, van breedband tot digitaal betalen en van infostress tot internettelefonie. Niet door er gewichtig over te doen en ingewikkelde termen te gebruiken, maar wel door te laten zien wat hun plaats is in de jeugdige belevingswereld.†

"Je online leven spreekt niet vanzelf. Ook als je aan je smartphone bent vastgegroeid is het goed om de bouwstenen van je online bestaan te begrijpen. Dit boek is daarin onmisbaar. Lees het en snap† hoe je Snapt!"

Luuk Ikink, presentator RTL

Herbert Blankesteijn

Auteur Herbert Blankesteijn heeft voor het schrijven van NL Digitaal de perfecte achtergrond. Opgeleid als natuurkundige maakte hij radioprogrammaīs voor kinderen bij de VPRO.

"Toen ik zelf scholier was zag ik een serie tv-programmaīs waarin Herbert Blankesteijn vertelde over internet. Mede daardoor ben ik gaan bloggen en ben ik nu internetondernemer. Lezen, dit boek!"

Alexander KlŲpping, eindbaas Blendle

Hij was tien jaar lang tv-regisseur bij Het Klokhuis - geliefd bij kinderen ťn volwassenen - en schreef en presenteerde computercursussen voor Teleac. Nu maakt hij bij BNR radio over ICT voor ondernemers. Hij schrijft over techniek, zowel voor KIJK als voor het vakblad De Ingenieur. Geknipt dus voor NL Digitaal: speels genoeg om jongeren aan te spreken en verantwoord genoeg om ook ondernemers `in het vakī te boeien. Samen met andere partijen uit de internetsector werkte NLkabel graag mee aan de totstandkoming van het boek.†

wat gebeurt er in 1 minuut op het internet?
Bron: NLkabel
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Er zijn geen berichten gepost.