obey-robots.txt
Welkom op Kabel Gebruikers Groep
Kabel internet experts support forum. Hulp bij vragen, klachten, storingen, modems, snelheid en internet problemen. Crew en leden helpen u graag.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Forse prijsverlaging van FOX Sports bij SKV.

« Ga naar bericht

Forse prijsverlaging van FOX Sports bij SKV. Zeer concurrerende aanbieding Aanbieding voetbal FOX Sports live bij SKV in VeendamGoed nieuws voor Veendammer liefhebbers van voetbal. Zij kunnen oo...

  SKV - Nieuws « Meer onderwerpen
: 4833
: 1
Wouter
24 augustus 2016

BBC First bij SKV

« Ga naar bericht

SKV uit Veendam heeft BBC First in HD kwaliteit toegevoegd aan het digitale televisiepakket. De zender is te vinden op kanaal 47 in het digitale basispakket. De zender van de BBC die gericht is ...

  SKV - Nieuws « Meer onderwerpen
: 2030
: 1
CableGuy
01 juni 2016

Kabeltelevisie Pijnacker introduceert gratis TV-app

« Ga naar bericht

Stichting Kabeltelevisie Pijnacker heeft de ‘SKP TV-app’ geïntroduceerd, een app voor live televisie op tablet en smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en gratis te gebruiken door alle SK...

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 6774
: 1
CableGuy
30 januari 2015

Kabelinternet van IAE

« Ga naar bericht

http://www.bart.nl/ http://www.iae.nl/ http://www.claranet.nl/ Kabel Internet via IAE!, alléén voor inwoners van Aalst en Waalre!! Abonnementen: Light: 512 - 128 Kb/s € 20,29 per m...

  IAE Aalst en Waalre « Meer onderwerpen
: 9183
: 1
CableGuy
19 februari 2013

Stichting Kabelnet Veendam (SKV)

« Ga naar bericht

http://helpdesk.netvisit.nl/start http://www.kabelnetveendam.nl/ QuoteDe Stichting Kabelnet Veendam is reeds vanaf 1988 actief. Het doel van de zelfstandige stichting is de exploitatie van een ...

  SKV - Nieuws « Meer onderwerpen
: 5336
: 1
CableGuy
19 februari 2013

Zender van de maand Oktober 192TV

« Ga naar bericht

192TV zender van de maand De periode 1960-1974 was een belangrijk tijdperk in de popmuziek. De zender van de maand oktober 192TV neemt u mee terug in de tijd met clipjes en tv-optredens van de gro...

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 5265
: 1
pieterzegwaard
07 oktober 2012

Storing en onderhoud

« Ga naar bericht

Hier komen de actuele storingen en onderhoud werkzaamheden aan tv internet en telefonie.

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 5093
: 1
pieterzegwaard
07 oktober 2012

SKP 3in1

« Ga naar bericht

Per oktober introduceert SKP een 3in1-pakket met digitale televisie, internet en telefonie. Haarscherp beeld, supersnel internet en voordelig bellen al vanaf € 39,- per maand voor 20 Mb internet....

  SKP - Nieuws « Meer onderwerpen
: 5772
: 1
CableGuy
07 oktober 2012
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
Kabel Gebruikers Groep
BBcode: 
Kabel Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Highlights van de FttH Conference 2019
image

18 maart 2019

Van 12-14 maart vond de FttH Conference 2019 plaats, in de RAI in Amsterdam. NLconnect was trotse associated partner van het event.

Hieronder een verslag van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van glasvezel die op het congres de revue passeerden. Over 5G, telecomleges, Gigabit snelheden, start-ups, investeringen en kritiek op KPN:

Opening FttH Conference 

[embedded content]

5G

De aanstaande uitrol van 5G vormde een belangrijk onderdeel van het congres. Logisch natuurlijk, omdat voor 5G een fijnmazig glasvezelnetwerk nodig is. Een FttH netwerk is dan natuurlijk een meer dan interessante infrastructuur.  

Investeringen in glasvezel

Anno 2019 hebben veel private investeerders interesse in FttH. De tijden dat investeerders op het congres moesten worden overtuigd liggen definitief achter ons.

Uitrolambities van Nederlandse partijen

Verschillende Nederlandse partijen gaven acte de présence, waaronder KPN, T-Mobile en NLconnect leden Glasvezel Buitenaf en Glasdraad. KPN kreeg het daarbij de verduren, omdat het bedrijf de pijlen richt op gebieden waar reeds andere partijen actief zijn, in plaats van te focussen op de miljoenen huishoudens die nog geen glasvezel in de meterkast hebben of aanstonds krijgen. 

Lokaal beleid

Voor snelle en betaalbare uitrol zijn ook in ons land veranderingen nodig. Onder meer Eurofiber daarbij aan dat vooral het beleid van lokale overheden aan herziening toe is. NLconnect deed deze oproep vorig jaar en is blij met de hernieuwde steun van meerdere partijen.

Drukbezochte beurs

Het congres was bijzonder drukbezocht en dat gold ook voor de beursvloer, alwaar ook veel leden van NLconnect in en met stands te vinden waren.

Startups

Constantijn van Oranje, special envoy bij StartupDelta ging in gesprek gaan met startups, voor wie digitale connectiviteit met glasvezel van groot belang is. 

Van Gigabit naar 10 Gigabit

Uiteraard was er de nodige aandacht voor de unieke eigenschappen van FttH. In de strijd met DOCSIS 3.1 richt de markt zich op technieken om meerdere Gigabits te bieden, zowel aan de point to point zijde als aan de PON-kant.

Uitdaging binnenshuis

Een belangrijke uitdaging bevindt zich binnenshuis. NLconnect-lid Genexis lichtte dit uitvoerig toe.

2020: Berlijn 

Al met al een bijzonder vruchtbaar en interessant congres. Volgend jaar gaat het congres op herhaling, dit keer in Berlijn.
Bron: NLkabel
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.